به روایت عطف؛

به گزارش گروه حوزه و روحانیت خبرگزاری تسنیم، حسن صدرایی عارف در شانزهمین پیش‌نشست سومین همایش ملی دشمن‌شناسی و مقاومت از سلسله نشست‌های تخصصی صهیونیسم‌شناسی در تبیین ویژگی‌های شخصیتی استاد محمدحسین فرج‌نژاد گفت: یاد و نام این استاد گرانقدر را گرامی می‌داریم؛ ایشان در مروری گذرا، دارای 14 خصوصیت و ویژگی مهم بودند که می‌توانیم هر یک از این ویژگی‌ها را به کار بگیریم و آن را در خود تقویت کنیم.

مدیر مسئول خبرگزاری بین المللی ابنا افزود: نخستین ویژگی مهم ایشان، همت و پرکاری است که واقعا کم‌نظیر و کم‌بدیل بود، همچنین اخلاص در کار از جمله ویژگی‌های این استاد ارجمند به شمار می‌رفت؛ ما در امور گاهی پرکار هستیم، اما اخلاص نداریم و ایشان در عینِ پرکار، فردی مخلص بود.

وی در مورد سومین ویژگی استاد فرج‌نژاد بیان کرد: ایشان دارای روحیه جهادی و انقلابی به معنای واقعی بود؛ گاهی برای یک جلسه دانشجویی بدون هیچ چشم‌داشتی به شهر دیگری می‌رفت.

صدرایی عارف عنوان کرد: تک بعدی نبودن و هارمونی بودن خط فکری ایشان از دیگر ویژگی‌ها بود، ایشان در حوزه‌های مختلف از جمله رسانه و دشمن‌شناسی و پژوهش و تدریس و غیره فعالیت داشت، درحالی که خط فکری واحدی در این ابعاد وجود داشت.

وی تواضع را از دیگر خصوصیات این استاد برشمرد و ادامه داد: با همه توانمندی‌ها و سطوح علمی که داشت، از تواضع خاصی برخوردار بود و گرفتار القاب و عناوین نمی‌شد. ششمین خصوصیت این استاد گرانقدر، ساده زیستی ایشان بود، همینطور خانواده محوری و توجه به بنیان خانواده علی‌رغم تمامی مشغله‌ها از جمله ویژگی‌های ایشان بود، استاد دارای سه فرزند بود و در زمینه فرزندآوری نیز تاکید می‌ورزید.

این فعال رسانه‌ای خاطرنشان کرد: هشتمین ویژگی استاد فرج‌نژاد، بی‌تعلق بودن ایشان به دنیا بود و در هر اموری که انجام می‌داد کمترین توجهی به امور مالی نداشت. ایشان با حفظ اصالت انقلابی، هیچگاه درگیر خرده دعواهای سیاسی نمی‌شد، همچنین از دیگر ویژگی‌های ایشان نیز می‌توان به خوش خلقی اشاره کرد.

وی افزود: ایشان در روند فعالیت خویش، نقش راهبری و محوری داشت، از طرفی برای کادرسازی و کار تشکیلاتی برای انقلاب، سر از پا نمی‌شناخت و کارهای بنیادینی را برای نسل امروز انجام می‌داد.

مدیر مسئول خبرگزاری بین المللی ابنا بیان کرد: سیزدهمین خصوصیت ایشان انس با کتاب و مطالعه بود، همچنین در وظیفه شناسی و تکلیف مداری زبانزد بود و خود را مامور به تکلیف می دانست.

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *