به روایت عطف؛

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ سیدعباس صالحی در این جلسه ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت امام سجاد(ع)، گفت: تصمیم بر این شد تا در دوره فعلی، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به عنوان قوه عاقله وزارت فرهنگ عمل کند؛ یعنی مطالعات و پژوهش‌های کاربردی که در دفتر مطالعات داشتیم به پژوهشگاه منتقل شود و نسبتی کاربردی با این وزارتخانه ایجاد شود.

وی افزود: باید در ساختار جدید، دفاتر مطالعات را از ساختار درونی دور کنیم و پژوهشگاه قوه عاقله و طراح وزارت فرهنگ باشد؛ اصولا یکی از دلایلِ شکل‌گیری‌ِ پژوهشگاه‌ها در کنار سازمان‌ها نیز همین موضوع‌ بود تا نیازهای فکری، مطالعاتی و برنامه‌ریزی سازمان‌ها را تامین کنند اما گاهی اوقات پژوهشگاه‌ها یک مسیر رفتند و سازمان‌ها مسیر دیگری که همین امر موجب شد نقاط اتصال کمی میان آنها شکل گیرد و آنگونه که انتظار می‌رفت اثربخش نباشند.

صالحی تصریح کرد: باید بررسی کنیم تا دریابیم با چه اقداماتی تولیدات پژوهشگاه‌ها اعم‌ از کتاب، ‌پژوهش و … به وزارت فرهنگ امتداد می‌یابد و حاصلِ بیشتری برای مدیران و کارشناسان ارشد داشته باشد.

رئیس هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات تاکید کرد: باید از این پژوهش‌ها گزارش‌های سیاستی یا محورهای برجسته به دست بیاید تا همه معاونان، بهتر از آن بهره‌مند شوند.

در این جلسه گزارشی از حسابرسی موسسه از عملکرد و صورت‌های مالی سال 1400 ارائه شد.

تصویب آخرین آیین‌نامه اداری و استخدامی اعضای هیات علمی و غیرهیات علمی و اصلاح نظام‌نامه‌ پژوهشی، برخی دیگر از دستورکارهای جلسه هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بود.

گفتنی است در این جلسه حسین انتظامی به عنوان رئیس کمیسیون دائمی تخصصی هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انتخاب شد.

به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حمید پارسانیا، سیدضیا هاشمی، علی منتظری‌مقدم، حسین انتظامی و رائد فریدزاده به‌عنوان اعضای جدید هیئت‌امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منصوب شدند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *