به روایت عطف؛
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در ویدئویی در شبکههای اجتماعی، دستورالعمل جدیدی را برای تسریع روند تولید پهپادهای آمریکایی و کاهش تشریفات اداری در این زمینه صادر کرد،
بر این اساس، در یادداشت جدید پنتاگون بر نیاز مبرم ارتش آمریکا برای همگامسازی در حالی که تولید پهپادهای نظامی در جهان بهشدت افزایش یافته، تأکید شده است، همچنین جنگ بین روسیه و اوکراین، اهمیت فزاینده استفاده از پهپادهای بیشتر برای جنگهای مدرن را نشان داده است.
هگست اعلامیه بازنگری عمده در سیاست پهپادی ارتش آمریکا را در یک ویدیوی منتشرشده در شبکههای اجتماعی اعلام کرد، ویدیویی که در آن پهپادهایی در حال عملیات کنار هگست دیده میشوند.
هگست افزود: پنتاگون در حال حذف موانع اداری و تسریع در روند تولید است.
او تأکید کرد که نیروهای نظامی آمریکا از تمامی شاخههای ارتش کار با پهپادها را آموزش خواهند دید.
وی تصریح کرد: ما به اینجا آمدیم تا ارتش را بازسازی کنیم و توانمندیها را با تهدیدات امروزی هماهنگ کنیم.
هگست خاطرنشان کرد: در حالی که دشمنان ما میلیونها پهپاد ارزانقیمت پیش از ما تولید کردهاند، ما درگیر بوروکراسی و کاغذبازیهای اداری بودیم، اما دیگر اینطور نیست.
این در حالی است که در ماه ژوئن، حدود یکسوم از ناوگان بمبافکنهای راهبردی مسکو با پهپادهای ارزانقیمتی که بهطور مخفیانه وارد خاک روسیه شده بودند، نابود شدند یا آسیب جدی دیدند. مقامات اوکراینی میگویند این عملیات مخفی تنها چند ساعت طول کشیده است.
در همین حال ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت در این عملیات که طی آن چهار پایگاه هوایی نظامی مورد حمله قرار گرفتند، از 117 پهپاد استفاده شد که منجر به آسیب شدید یا نابودی 34 درصد از ناوگان موشکهای هوایی روسیه شد.
زلنسکی هفته گذشته اعلام کرد که این کشور امسال صدها هزار پهپاد برای دفاع در برابر جنگ روسیه دریافت خواهد کرد و برای افزایش تولید پهپادها با یک شرکت آمریکایی توافق شده است.
زلنسکی در پیام ویدئویی عصرگاهی خود که در کییف پخش شد، گفت: در نتیجه، اوکراین امسال صدها هزار پهپاد دیگر را در شرایط ویژه دریافت خواهد کرد ـ و سال آینده حتی بیشتر ـ اولویت با پهپادهای رهگیر خواهد بود.
زلنسکی پس از گفتگوی تلفنی خود با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در مورد تقویت پدافند هوایی که کییف بارها درخواست آن را داده بود، ابراز اطمینان کرده گفت: سامانههای پدافند هوایی پاتریوت آمریکا کلید دفاع در برابر موشکهای بالستیک هستند.
زلنسکی گفت که او از ایالات متحده بهخاطر تمایلش برای کمک، قدردانی کرد.
انتهای پیام/+