طرح جدید بروکسل برای صرف دارایی‌های مسدود شده روسیه برای اوکراین

به روایت عطف؛

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان‌تی‌وی، وضعیت جمعیت غیرنظامی در نوار غزه به دلیل اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شدت وخیم است و سازمان‌های امدادی نسبت به گرسنگی گسترده در این منطقه هشدار می‌دهند.

در این شرایط کشورهای آلمان، فرانسه و بریتانیا در بیانیه مشترکی از اسرائیل خواسته‌اند تا تمام محدودیت‌های مربوط به ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را لغو کند.

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، در بیانیه‌ای مشترک خواستار پایان یافتن فاجعه انسانی که در حال حاضر در نوار غزه شاهد آن هستیم، شدند. آنها همچنین خواستار آتش‌بس فوری در سرزمین‌های فلسطینی و آزادی بی‌قید و شرط همه اسرا شدند.

رهبران این سه کشور اروپایی همچنین به شدت از اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی در مورد الحاق احتمالی سرزمین‌های فلسطینی انتقاد کردند.

در این بیانیه مشترک آمده است: ما هرگونه تلاش برای تحمیل حاکمیت اسرائیل بر سرزمین‌های اشغالی فلسطین را قاطعانه رد می‌کنیم. این رهبران همچنین اظهار داشتند: تهدید به الحاق، ساخت شهرک‌ها و اقدامات خشونت‌آمیز شهرک‌نشینان علیه فلسطینی‌ها، چشم‌انداز راه‌حل دو کشوری مبتنی بر مذاکره را تضعیف می‌کند.

آلمان، فرانسه و بریتانیا همچنان متعهد به همکاری با شرکای بین‌المللی برای تدوین طرحی مشخص و معتبر برای مرحله بعدی در نوار غزه هستند. به گفته این سه کشور غربی، این طرح باید شامل ترتیبات انتقالی برای حکومت و امنیت باشد و با خروج نیروهای اسرائیلی و برکناری رهبری جنبش مقاومت فلسطین حماس همراه باشد.

رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به دلیل وضعیت فاجعه‌بار انسانی در نوار غزه تحت فشار فزاینده‌ای قرار گرفته است. بیش از 100 سازمان امدادی نسبت به گرسنگی گسترده در این سرزمین فلسطینی هشدار داده‌اند.

در این میان بریتانیا از اعلام فرانسه مبنی بر قصد به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل حمایت نمی‌کند. کی‌یر استارمر، در این باره اظهار داشت که به رسمیت شناختن باید بخشی از یک طرح گسترده‌تر با راه حل دو کشوری و صلح پایدار برای فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها باشد.

در بیانیه مشترک این سه کشور اروپایی آمده است که فاجعه انسانی در نوار غزه باید پایان یابد. نیازهای اولیه جمعیت غیرنظامی، از جمله دسترسی به غذا و آب آشامیدنی، باید فوراً برآورده شود. در این بیانیه آمده است: محروم کردن جمعیت غیرنظامی از کمک‌های اولیه بشردوستانه غیرقابل قبول است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *